Universitatea de Stat "Bogdan Petriceicu Hasdeu" din Cahul

AIESEC

„AIESEC CAHUL” este o Asociaţie Obştească neguvernamentală, apolitică, nonprofit,constituită prin libera manifestare a voinţei persoanelor asociate, în vederea realizării în comun a scopurilor determinate de statutul acesteia. Este o platformă internaţională pentru tinerii care doresc să-şi descopere şi să-şi dezvolte potenţialul lor, pentru a avea un impact pozitiv în societate și are ca scop dezvoltarea abilităților de Leadership ale membrilor săi.
„AIESEC CAHUL” a fost fondată la 01 iulie 2011 la îndemnul „AIESEC MOLDOVA”, de 8 tineri: Stepan Untilov, Ştefan Calin, Eugeniu Smeşnoi, Dascaloi Sergiu, Oxana Florea, Alexandru Cebanu, Tatiana Tiron şi Adrian Constantinov.
Structura organizatorică a Comitetului AIESEC Cahul, este alcătuită din următoarele componente:
  • Consiliul Administrativ / Executive Board (EB)
  • Comitetele Organizatorice / Organizing Committees (OC)
  • Cenzor/ Supervisor
„AIESEC CAHUL” este format din 6 departamente, iar membrii sunt repartizați în funcție de abilitățile și dorințele acestora. Aceste departamente sunt:
Marketing – strategie de promovare a proiectelor şi conferintelor organizate de către AIESEC, face legătura între AIESEC şi mediul exterior, organizează conferinţe de presă, interviuri, scrie articole şi comunicate de presă, newslettere.
Talent Management –recrutarea, selecţia, inducţia, motivarea, educarea si dezvoltarea membrilor, evaluarea performanţelor membrilor prin metode şi instrumente specifice de HR.
Public Relationships – stabileşte parteneriate cu companii, elaborează oferte pentru proiecte şi conferinţe,organizează evenimente cu participarea companiilor.
Incoming Exchange– cercetează piaţa locală, negociază cu organizaţiile de a aduc stagiari la ei, raspund de calitatea internship-ului.
Outgoing Exchange- selectează persoane ce vor să plece în stagiu de practică, stabileste parteneriate cu alte localuri din reteaua internationala AIESEC, aleg cele mai potrivite proiecte pentru stagiarii nostri.
Finance – gestionează resursele financiare în AIESEC ,urmăreşte respectarea cadrului legal al activităţilor organizaţiei, aplicari la granturi pentru proiecte/conferinţe şi întocmeşte rapoarte.
Valorile AIESEC Cahul
  • Demonstrating Integrity
  • Activating Leadership
  • Living Diversity
  • Acting Sustainably
  • Striving for Excellence
  • Enjoying Participation
A.O. „AIESEC” Este inregistrata oficial la consiliul orasenesc Cahul.
Proiecte realizate: 
Communication – este un proiect care contine un set de trainingu-ri, care au ca scop de a face tinerii sa comunice mai bine bine in public, sa iasa din ona de confort si de a-si imbunatati abilitatile de leadership. StartSmart – proiect antreprenorial, in care tinerii invata de la 0 cum se deschide o afacere. UpGreat– Proiect pentru liceieni, devoltare personala si leadership. AIESEC Academy– proiectul unde tinerii invata cum lucreaa o agentie de recrutare, cum faci un interviu, cum iti imbunatatesti calitatile tallent management/resurse umane si cum gestionei cu angajatii tai, in partea a doua, participantii invata cum sa iti cresti vanarile in afacere, tehnici, strategii si metode practice. Enable– proiectul unde tinerii invata limba engleza, cu tineri internationali. Alte informații poți vedea Aici

Distribuie pe rețele de socializare:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on email
Email