Secții Sportive

Activitatea fizică din cadrul Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul,  contribuie nu numai la buna condiţie fizică şi sănătate a studenților, dar, de asemenea, ajută tinerii să facă şi să înţeleagă mai bine activitatea fizică, cu repercusiuni pozitive pentru întreaga lor viaţă. Cu atât mai mult, educaţia fizică din universitate determină transferul unor cunoştinţe şi deprinderi ca spiritul de echipă şi fair-play-ul, cultivă respectul, conştientizarea socială şi asupra propriului corp, oferă o înţelegere generală a „regulilor jocului”, noţiuni pe care tinerii le pot folosi ulterior mai prompt la alte cursuri sau în situaţii de viaţă.

Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul pune la dispoziția studenților,
masteranzilor și profesorilor, nu doar ore de educație fizică ci și alte activități ca:

  • Șah
  • Joc de dame
  • Tenis de masă
  • Volei
  • Baschet
  • Fotbal
  • Badminton

PROCESUL DE STUDII Conform planului de studii, toți studenții anului I, licență, realizează  două ore de educație fizică săptămânal.

Studenții cu  CES (cerințe educaționale speciale) sunt implicați în grupe speciale, în care procesul didactic este adaptat la necesitățile individuale.

În dependență de interese și motivație, tuturor studenților USC le sunt puse la dispoziție 7 PROBE SPORTIVE, în care antrenamentele sunt oferite în mod gratuit, cu implicarea unor specialiști recunoscuți în domeniu.

Ești student activ și dorești să îți schimbi modul de viață, să îți creezi un regim, să te dezvolți, să îți descoperi noi pasiuni și prieteni?

Dacă răspunsul tău este Da!

Trimite-ne un mesaj la adresa:

E-mail: sport@usch.md

Facebook: Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul

Instagram: @universitate.cahul

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email