Campus

Campusul universitar USC este format din: 2 blocuri de studii cu 6 laboratoare și 12 centre de cercetare științifică, inovare și dezvoltare, 10 săli multi-media, biblioteca universitară, Centrul de Documentare și Informare ONU, Centrul de Documentare al UE, Punctul de documentare NATO, zona Free Wi-Fi Orange, sală de sport, 2 cămine.

          Căminele îți oferă posibilitatea de cazare într-un mediu cu adevărat universitar,  promovează viața în comun a studenților, punând accentul pe formarea și dezvoltarea personală a fiecăruia.

Studiul este activitatea principală a studentului, iar la USC  încercăm să-i ușurăm drumul în acest sens. Studenții beneficiază de săli amenajate pentru a putea studia multe ore în liniște și cu seriozitate.

Campusul USC oferă cazare, spații de studiu, activități de formare intelectuală, culturală și umană, pentru a facilita o educație completă, profesională și personală încă din timpul facultății, pentru o mai bună abordare a vieții profesionale, familiale și o implicare activă în societate.

Vizitați secțiunea Cămin pentru a afla mai multe detalii despre oferta noastră.

Te așteptăm să ne cunoști!

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email