Ziua Ușilor deschise

Salutare tuturor!
Astăzi la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu» din Cahul a avut loc evenimentul: „Ziua Ușilor deschise”. A fost o zi plină de energie și entuziasm, iar participarea elevilor din clasele liceale absolvente a contribuit la succesul acestui eveniment.
Când porțile universității noastre s-au deschis, am întâmpinat cu bucurie viitorii studenți, dornici să afle mai multe despre oportunitățile educaționale pe care le oferim. În cadrul tururilor ghidate, am avut ocazia să îi îndrumăm pe vizitatori prin campusul nostru, prezentându-le facilitățile moderne pe care le punem la dispoziție studenților.
Un aspect esențial al evenimentului a fost interacțiunea cu profesorii și studenții.
Aceștia au fost prezenți în număr mare și au fost mai mult decât bucuroși să împărtășească experiențele lor și să răspundă la întrebările vizitatorilor. Pe parcursul întregii zile, am organizat prezentări și sesiuni de informare în care am prezentat varietatea de domenii academice pe care le oferim. Studenții și profesorii din cadrul #USC au oferit prezentări captivante și informații valoroase despre programele de studiu, proiecte de cercetare și oportunități de dezvoltare personală.
Evenimentul „Ziua Ușilor deschise” a fost cu adevărat o oportunitate unică pentru toți cei prezenți de a se conecta cu mediul academic și de a experimenta atmosfera vibrantă a universității noastre. Încurajăm toți cei interesați să exploreze posibilitățile de învățare și dezvoltare oferite de #USC să ne contacteze pentru mai multe informații pe site-ul www.usch.md

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email