Ziua Ușilor deschise la USC!

Dragi absolvenți ai claselor liceale!
Sunteți invitați să participați la Ziua Ușilor deschise de la Universitatea de Stat ,,Bogdan Petriceicu Hasdeu» din Cahul, care va avea loc în data de 26 mai 2023!

Dacă sunteți absolvenți ai claselor liceale și sunteți curioși să descoperiți oportunitățile educaționale oferite de USC, acest eveniment este perfect pentru voi. Ziua Ușilor deschise este o ocazie excelentă de a explora facilitățile noastre moderne, de a interacționa cu cadrele didactice și de a afla mai multe despre programele de studiu pe care le oferim.

Ce puteți aștepta de la Ziua Ușilor deschise? Iată câteva aspecte-cheie:

1. Prezentări și informații despre programele de studiu: Veți avea ocazia să aflați detalii despre programele de licență și masterat oferite de universitatea noastră. Vom prezenta structura curriculumului, oportunitățile de cercetare și perspectivele de carieră asociate fiecărui program.

2. Tururi ghidate ale campusului: Vă vom ghida prin campusul nostru universitar pentru a vă familiariza cu facilitățile noastre moderne. Veți avea ocazia să vizitați sălile de curs, laboratoarele de cercetare, biblioteca și alte spații importante.

3. Discuții cu cadre didactice și studenți: Vă veți întâlni cu profesorii și studenții noștri pentru a putea pune întrebări și a afla mai multe despre experiența academică la Universitatea ,,Bogdan Petriceicu Hasdeu». Vom organiza sesiuni de întrebări și răspunsuri și veți putea beneficia de păreri și sfaturi direct de la cei care sunt implicați în mediul academic al universității.

4. Expoziții și prezentări ale proiectelor studenților: Veți avea ocazia să explorați expozițiile și prezentările realizate de studenții noștri talentați. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă face o idee despre lucrările și proiectele realizate în cadrul universității.

Nu ratați această oportunitate unică de a descoperi ce poate oferi Universitatea de Stat ,,Bogdan Petriceicu Hasdeu» din Cahul pentru viitorul vostru academic și profesional.

Data evenimentului: 26 mai 2023

Locație: Universitatea de Stat ,,;Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul!

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email