Vizită de studiu în cadrul Artcor, iHub, FintechHub și Mediacor

În data de 28 aprilie 2023, studenții și administrația Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul au efectuat o vizită de studiu în cadrul Artcor, iHub,
FintechHub și Mediacor.
Artcor reprezintă centrul de dezvoltare a industrilor creative, un hub care adună comunitățile creative și conectează membrii ei.
Mediacor reprezintă centrul de producții și tehnologii pentru industriile de film și media, inaugurat în 2021, care aduce în campusul universitar USM inovațiile din industria creativă și digital media.
Fintech Hub reprezintă o platformă care încurajează creativitatea digitală, inovația tehnologică și creșterea sectorului TIC, prin implicarea tuturor actorilor în acest sistem.
Hub Chisinau este o comunitate de inovatori, antreprenori și profesioniști din domeniul tehnologiei, care își propune să încurajeze și să susțină dezvoltarea tehnologică și inovarea în Republica Moldova. Este un spațiu de lucru comun și un hub de inovație, care oferă o serie de servicii și resurse, cum ar fi accesul la infrastructura IT, mentorat, programe de accelerare a afacerilor, evenimente de networking și educaționale.
Scopul acestei vizite de studiu la Artcor, Hub, FintechHub și Mediacor din Chișinău este să ofere studenților de la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul oportunitatea de a învăța mai multe despre industria fintech și media din Moldova și de a vedea cum aceste companii funcționează în practică.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email