Tech Career Expo în cadrul USC!

Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul participă astăzi la Tech Career Expo, unde au loc mai multe workshop-uri, printre care ,,Cum să începi o carieră în IT?» ,,De la A la Z: Cum să-ți construiești o carieră în dezvoltarea de site-uri» și multe altele.
Șapte companii din domeniul tehnologic și de telecomunicații, care împărtășesc experiența lor și oferă recomandări pentru construirea unei cariere de succes în domeniul TIC, vă așteaptă la eveniment!
Tech Career Expo Cahul este organizat în cadrul proiectului „EU4Moldova: Startup City Cahul”, implementat de ATIC, cu asistența financiară a Uniunii Europene, în parteneriat cu Ambasada Suediei în Republica Moldova.

Vă așteptăm cu drag la Tech Career Expo Cahul, unde reprezentanții #USC vă pot prezenta informații despre fiecare program și vă vor ajuta să luați cea mai bună decizie în ceea ce privește cariera voastră academică. Vă puteți întâlni direct cu profesori și studenții universității noastre, care sunt acolo pentru a vă răspunde la întrebări și a vă împărtăși experiențele lor din cadrul universității.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email