TÂRGUL LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU TINERET

Astăzi, Universitatea ”Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, a fost prezentă la: Târgul locurilor de muncă pentru tineret, acest eveniment oferind oportunități extraordinare pentru studenții, absolvenții și toți cei interesați de dezvoltarea profesională.
Standul nostru a fost plin de energie și activitate pe tot parcursul zilei. Am avut ocazia de a întâlni și de a interacționa cu numeroase companii și organizații de renume, care au oferit informații prețioase despre o varietate de oportunități de angajare și stagii. Participanții noștri au avut șansa de a discuta direct cu reprezentanți USC și de a-și prezenta CV-urile și interesele profesionale.
Echipa noastră dedicată a oferit, de asemenea, informații cuprinzătoare despre programele noastre de studii, resursele și serviciile de consiliere în carieră pe care le punem la dispoziția studenților noștri. Am fost încântați să vedem interesul și entuziasmul pe care l-ați arătat față de ofertele noastre educaționale și perspectivele de angajare în diferite domenii.
Mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat standul și au contribuit la atmosfera vibrantă a târgului. Vă încurajăm să continuați să explorați și să profitați de oportunitățile de carieră pe care le-ați descoperit astăzi.
Dacă ați ratat acest eveniment, nu vă faceți griji! Vă invităm să participați la Ziua Ușilor deschise de la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, care va avea loc în data de 26 mai 2023, începând cu ora 10:00.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email