Târgul educațional USC!

Avem vestea bună de a vă anunța că Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul organizează un târg educațional extraordinar, care va avea loc în data de 18 mai, 2023.
Așa că marcați această dată în calendar pentru o zi plină de descoperiri și oportunități de învățare!

La târgul educațional, veți avea șansa de a explora o gamă largă de programe de studiu.
Vom avea standuri interactive, unde reprezentanții facultăților noastre vă vor prezenta informații despre fiecare program și vă vor ajuta să luați cea mai bună decizie în ceea ce privește cariera voastră academică.

Veți putea să vă întâlniți direct cu profesori și studenți ai universității noastre, care vor fi acolo pentru a vă răspunde la întrebări și a vă împărtăși experiențele lor din cadrul universității. Veți afla mai multe despre metodele de predare inovatoare, facilitățile și oportunitățile de cercetare pe care le oferim.

Vom organiza și o serie de prezentări și seminare pe teme de interes. Veți avea ocazia să auziți discursuri motivaționale de la invitați speciali, să învățați despre programele de burse și ajutoare financiare, și să explorați opțiunile de stagii în cadrul universității noastre.

Indiferent dacă sunteți elevi de liceu în căutarea unei universități potrivite, studenți interesați de continuarea studiilor, sau chiar părinți curioși, târgul nostru educațional este locul perfect pentru a vă informa și a vă inspira.

Vă așteptăm cu nerăbdare la târgul educațional al Universității

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email