Târgul educațional USC în cadrul Cahul Business Summit

Dragi colegi și prieteni,

Astăzi ne dorim să împărtășim cu voi implicarea noastră constantă în promovarea Universității de Stat «Bogdan Petriceicu Hasdeu» din Cahul. Suntem mândri să facem parte din Liga Studenților USC — Cahul și să contribuim la dezvoltarea și consolidarea instituției noastre de învățământ superior.
Una dintre principalele noastre misiuni este să creștem vizibilitatea și reputația universității în comunitatea locală și la nivel național. Pentru a atinge acest obiectiv, am am participat la desfășurarea a o serie de activități și evenimente care au avut scopul de a evidenția calitățile și oportunitățile oferite de universitate.
Am organizat prezentări și expoziții în licee și școli, unde am promovat programele noastre de studii, cadrele didactice calificate și infrastructura modernă pe care universitatea o pune la dispoziția studenților săi. Am dorit să le arătăm elevilor potențialul extraordinar al Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul și să-i încurajăm să aleagă această instituție pentru continuarea studiilor lor.
Și nu ne oprim aici! Vă invităm la Târgul Educațional – Student la #USC, care va avea loc în data de 18 mai, 2023. Pentru mai multă informație accesați pagina Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul.
Implicarea noastră în promovarea Universității de Stat «Bogdan Petriceicu Hasdeu» este susținută de pasiunea și dorința noastră de a contribui la creșterea prestigiului și succesului acestei instituții de învățământ superior. Vă invităm pe voi, colegii noștri, să vă alăturați și să fiți parte din această misiune valoroasă. Împreună putem face diferența!

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email