Târgul educațional Student la USC!

Astăzi la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul se desfășoară târg educațional extraordinar Student la USC!

La târgul educațional, aveți șansa de a explora o gamă largă de programe de studiu.
Avem standuri interactive, unde reprezentanții facultăților noastre vă pot prezenta informații despre fiecare program și vă pot ajuta să luați cea mai bună decizie în ceea ce privește cariera voastră academică.

Vă puteți întâlni direct cu profesori și studenții universității noastre, care sunt acolo pentru a vă răspunde la întrebări și a vă împărtăși experiențele lor din cadrul universității. Puteți afla mai multe despre metodele de predare inovatoare, facilitățile și oportunitățile de cercetare pe care le oferim.

Organizăm și o serie de prezentări și seminare pe teme de interes. Aveți ocazia să auziți discursuri motivaționale de la invitați speciali, să învățați despre programele de burse și ajutoare financiare, și să explorați opțiunile de stagii în cadrul universității noastre.

Indiferent dacă sunteți elevi de liceu în căutarea unei universități potrivite, studenți interesați de continuarea studiilor, sau chiar părinți curioși, târgul nostru educațional este locul perfect pentru a vă informa și a vă inspira.

Vă așteptăm cu nerăbdare la târgul educațional al Universității

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email