Startup Students te invită la cel mai tare eveniment al verii „Startup Picnic”

Comunitatea „Startup Students” invită studenții la cel mai tare eveniment al sfârșitului verii „Startup Picnic”, parte a Programului „Startup Students”, care va avea loc în data de 6 august, în intervalul orelor 11:00 – 18:00, în față la Tekwill.

În cadrul evenimentului, studenții vor avea ocazia să participe la o mulțime de activități de socializare, să interacționeze unii cu alții, dar și cu invitații speciali, precum Startup Moldova, Stas Balaur, Dmitrii Albot, Vlad Larin, și cu reprezentanții a 12 startupuri din R. Moldova: Teleportravel, Dron Assistance etc. Totodată, în cadrul Startup Picnic va fi prezentată agenda prealabilă a Programului „Startup Students” pentru anul de studii 2022-2023.

LOCURILE SUNT LIMITATE! Nu rata ȘANSA de a participa la evenimentul sfârșitului verii, GRATUIT, completând formularul: https://forms.gle/f8jBGS65jMEsbfkL6.

Startup Picnic vine să celebreze începerea noului an de studii într-o atmosferă degajată, dar motivațională, și își propune să adune în regim fizic peste 100 de studenți din 11 universități.

„Startup Picnic” este organizat de către Startup Students în cadrul Technovator, cu suportul Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Atmosfera plăcută se va desfășura în curtea Tekwill, unde ne vom răcori cu produse Efes Moldova și ne vom energiza cu produse RedBull, iar Mixbook vor da culoare fotografiilor de la eveniment.

Partenerii academici ai Programului și evenimentului sunt Universitatea Tehnică A Moldovei, Universitatea de Stat din Moldova, Academia de Studii Economice din Moldova, Universitatea Liberă Internațională din Moldova, Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Universitatea de Stat din Comrat, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din
Cahul și Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

Distribuie pe rețele sociale:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on email
Email