Start Admitere la USC!

Hai să pășim împreună în universul cunoștințelor la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul!
Dragi prieteni, sunteți pregătiți să porniți într-o nouă aventură intelectuală? Avem vestea cea mai bună pentru voi! Universitatea noastră își redeschide cu entuziasm porțile către cunoaștere, cercetare, explorare și provocări pentru toți cei dornici să-și croiască drumul spre succes.
Situată în inima regiunii de sud a Republicii Moldova, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” are un rol esențial în pregătirea și asigurarea localităților din sud cu specialiști de înaltă calificare. Astăzi, te invităm să faci diferența alături de noi, să contribui la dezvoltarea acestei frumoase regiuni și să lași amprenta în domenii precum IT, economie, pedagogie sau jurisprudență.
Dacă ești hotărât să alegi drumul cunoașterii, acum este momentul să te pregătești pentru viitorul tău. Îți oferim trei facultăți deschise, fiecare cu o ofertă educațională bogată și provocatoare. Accesează link-ul https://admiterea.usch.md/ pentru a explora toate specialitățile disponibile.
Și asta nu e tot! În perioada 24-31 iulie, te așteptăm în inima orașului Cahul să depui dosarul de concurs. E momentul să aduni toate documentele necesare și să arăți lumii că ești pregătit să faci diferența și să răzbești în cariera ta.
Ai curajul să îți urmezi pasiunea și să fii studentul nostru de succes? Alege specialitatea care te reprezintă cu adevărat și alătură-te comunității noastre #ACASA, alege Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu”!
Iată câteva date importante pentru admiterea din 2023:
— Depunerea dosarului de concurs: 24 iulie — 31 iulie 2023;
— Afișarea rezultatelor intermediare: 1 august 2023;
— Depunerea actelor în original și semnarea contractelor de studii cu taxă, achitarea taxei de studii pentru semestrul I: 02 august – 04 august 2023;
— Anunțarea rezultatelor finale: 07 august 2023.
Haideți să facem împreună pași importanți în călătoria noastră spre succes și să contribuim la dezvoltarea acestei regiuni minunate. #USC este o comunitate în care vei găsi sprijin, inspirație și oportunități nesfârșite pentru creșterea ta personală și profesională.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email