Sesiunea: Formarea de formatori în cadrul proiectului MHELM

În perioada 17-20 noiembrie 2020, a avut loc Sesiunea de instruire a personalului – Formarea de formatori, în cadrul proiectului ERASMUS+ ,,LEADERSHIPUL ȘI MANAGEMENTUL ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR DIN REPUBLICA MOLDOVA”/ MHELM în regim de videoconferință/online. Drept formatori, formabilii i-au avut pe David Dauson de la Universitatea Gloucestershire din Marea Britanie, Alice Buzdugan (ISOB) și Liliana Rogozea de la Universitatea Transilvania din Brașov.
În cadrul acestei sesiuni formatorii, cadrele didactice care au participat la elaborarea programului de perfecționare profesională, au avut oportunitatea să cunoască o gamă largă de instrumente ce pot fi utilizate în predarea adulților, precum și au cunoscut diverse platforme web ce pot fi utilizate în procesul de predare-învățare-evaluare la distanță, în contextul epidemiologic actual.

La eveniment din partea USC a participat Todos Irina, coordonator instituțional al proiectului și Roșca-Sadurschi Ludmila, membrul echipei de implementare.
Mai multe detalii despre proiectul 609656-EPP-1-2019-1- MD-EPPKA2-CBHE-SP ,,Moldova Higher Education Leadership and Management”-MHELM (Leadership și Management în Învățământul Superior din Republica Moldova – MHELM), Acțiunea cheie 2 – Consolidarea capacităților în domeniul Învățământului Superior, finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+ pot fi găsite pe:

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email