Ședința Comitetului Director al proiectului MHELM

La data de 26 noiembrie 2020, la 1 an de la lansare, s-a desfășurat Ședința Comitetului Director al proiectului ERASMUS+ ,,LEADERSHIPUL ȘI MANAGEMENTUL ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR DIN REPUBLICA MOLDOVA”/ MHELM în regim de videoconferință/online.
În cadrul ședinței Coordonatorul de proiect Dna Bugaian Larisa a trecut în revistă realizările proiectului de la lansare și pînă în prezent, precum și a subliniat impactul epidemiei asupra realizării activităților. Deasemenea, în cadrul reuniunii coordonatorii instituționali ai proiectului MHELM din Universitățile partenere din Republica Moldova, au prezentat rezultatele obținute de echipele de implementare.
Un moment important al întâlnirii, a fost prezentarea rezultatelor proiectului de către responsabilii/liderii de pachete de lucru pe parcursul primului an de implementare, astfel încât, trasându-se-se obiectivele pentru următorul an de activitate.
Mai multe detalii despre proiectul 609656-EPP-1-2019-1- MD-EPPKA2-CBHE-SP ,,Moldova Higher Education Leadership and Management”-MHELM (Leadership și Management în Învățământul Superior din Republica Moldova – MHELM), Acțiunea cheie 2Consolidarea capacităților în domeniul Învățământului Superior, finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+ pot fi găsite pe:

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email