ReSTART: A 6 – a SESIUNE DE INORMARE A GRUPURILOR ȚINTĂ

În data de 30 ianuarie 2020, în Blocul A, Piața Independenței 1, sala 208, în cadrul activităților proiectului ,,Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in Moldova” a avut loc cea de a Șasea Sesiune de Informare al Grupurilor Țintă. La acest eveniment au participant studenții de la ciclul I și II, de la Facultatea de Științe Umanistice și Pedagogice.

Scopul sesiunii a constat în informarea masteranzilor de la alte programe de studii superioare de master despre oportunitățile de predare și învățare inovatoare susținute de proiectul RESTART.

Amintim, că în cadrul Universității de Stat „B.P. Hașdeu” din Cahul se derulează proiectul ,,Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in Moldova” cu acronimul ReSTART.

Acest proiect ,,Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in Moldova” este finanţat de programul european ERASMUS + KA2 – Capacity Building in the Field of Higher Education, începând cu 15 octombrie 2017, pe parcursul a 3 ani.

Obiectivul general al proiectului ReSTART este de a extinde beneficiile și a spori impactul curriculumului antreprenorial asupra studenților și cadrelor științifico-didactice prin valorificarea experienței avansate în domeniu.

In particular, la Universitatea de Stat „B.P. Hașdeu” din Cahul sunt modernizate 6 cursuri universitare la programul de master – Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email