ReSTART: A 2 SESIUNE DE ORIENTARE ÎN CARIERĂ

În data de 14 februarie 2019, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul în colaborare cu Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a raionului Cahul, în cadrul Proiectului RESTART (nr. 585353-EPP-1-2017-1-RO-EPPKA2-CBHE-JP, Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in MOLDOVA), a organizat cea de-a 2 Sesiune de Orientare în Carieră. Acest eveniment a avut drept generic: Competențele și abilitățile absolvenților vizavi de cerințele pieții muncii.
În cadrul acestui eveniment masteranzii de la specialitatea Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor, precum și studenții de la ciclul I, de la programele de studii Business și Administrare și Contabilitate, împreună cu reprezentații mediului de afaceri au discutat problemele legate de competitivitatea tinerilor specialiștii pe piața muncii, angajarea reușită, dezvoltarea și creșterea profesională.
Acest eveniment a fost gazduit de Centrul de Ghidare în Carieră, ce activează în cadrul Agenției. Dna Eugenia Sarsaman, Șeful oficiului Cahul, a familiarizat studenții cu activitatea Agenției, precum și a vorbit în detaliu despre activitatea Centrului de Ghidare în Carieră și serviciile prestare în acest domeniu. Studenții au avut ocazie să testeze Platforma de orientare școlară și profesională Career Planner.
Concluziile și propunerile formulate în cadrul discuțiilor se vor materializa în Planurile de ghidare în carieră pentru următorii zece masteranzi de la specialitatea Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email