Lecție de educație financiară în contextul „Săptămânii internaționale a educației financiare” Ediția 2021.
Proiectul „ÎNVAȚĂ! DĂ SENS BANILOR” organizată de BNM și Expert-Grup

În perioada 22 – 26 martie curent, Banca Națională a Moldovei planifică organizarea mai multor activități de educație financiară în contextul Săptămânii Internaționale a Educației Financiare, ediția anului 2021 (Global Money Week 2021).
Printre activitățile planificate se numără și organizarea unei lecții de educație financiară în cadrul instituțiilor de învățământ ale foștilor participanții din cadrul Școlii de Educație Finaciare desfășurată în luna martie 2020, activitate desfășurată în cadrul proiectului de educație financiară „Învață! Dă sens banilor” lansat în luna martie 2019 de către Banca Națională a Moldovei și Expert-Grup.
Facultatea de Științe Economice și Inginerie Aplicată invită cadrele didactice și studenții, în data de 24.03.2021, ora 12:00, la o lecție publică de educație financiară în cadrul Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul prezentată de, studenta Butmalai Valentina, participantă în cadrul Școlii de Educație Financiară – martie 2020.
Lecția publică va avea loc în format on-line (platforma Zoom), cu suportul Expert-Grup, în baza materialelor informative și notelor analitice privind principalele concepte și produse financiare elaborate în cadrul proiectului „Învață! Dă sens banilor”.