Profesorii USC în cadrul programului „Staff mobility for teaching”, Erasmus+, la Universitatea de Vest din Timișoara!

În zilele de 10 și 11 mai 2023, prorectorul activitate didactică al Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, dr. în istorie, Ludmila Chiciuc, a realizat ore cu studenții programului Istorie de la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie a Universității de Vest din Timișoara, România. Orele de curs s-au desfășurat în  cadrul programului „Staff mobility for teaching”, Erasmus+. Activitățile didactice au constituit parte a programului Erasmus International Week, organizat în Universitatea de Vest din Timișoara în perioada 08-12 mai 2023.
Studenții UVT audienți ai cursului „Personalități din istoria României (sec.XIX-XX), au fost familiarizați cu personalități remarcabile din istoria Basarabiei, între care: Pantelimon Halippa, Ion Pelivan, Ion Inculeț, Emanoil Catelli ș.a. 
Au avut loc discuții interesante, cu schimb de bune practici, cu studenții, cu titularul cursului, lect.univ., dr. Camil Petrescu și coordonatorii programului de studii superioare de licență Istorie din Universitatea gazdă.
Pe această cale USC extinde și fructifică relațiile sale de colaborare cu Universitățile de peste Prut.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email