Noi acorduri de colaborare în cadrul USC!

Astăzi, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul a fost gazda unei importante întâlniri de colaborare în domeniul cultural și educațional!
Rectorul instituției noastre, Sergiu Cornea, a avut onoarea de a se întâlni cu domnul Flavius Milășan, directorului prestigioasei Case de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.
Cu scopul de a întări legăturile dintre cele două universități, au fost stabilite noi acorduri de parteneriate și colaborare. Aceste acorduri vor deschide noi oportunități pentru studenți și le vor oferi posibilitatea de a se implica în diverse activități culturale, artistice și educaționale.
Prin intermediul acestor parteneriate, studenții noștri vor avea acces la resurse și evenimente organizate de Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, ceea ce va îmbogăți experiența lor academică și culturală. De asemenea, se vor facilita schimburile academice și colaborările în proiecte de cercetare.
Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul și Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca sunt dedicate creșterii și dezvoltării educației și culturii, iar această nouă colaborare va aduce cu siguranță beneficii semnificative ambelor părți.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email