Liga Studenților

Despre Noi

    Liga Studenţilor din cadrul Universității „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul este o organizaţie studenţească, neguvernamentală, non-profit, independentă, democratică, nepartizană, cu activitate civică creată pentru a apăra drepturile şi interesele studenţilor din universitate, prin toate mijloacele legale de care dispune.
Înființată la data de 01/09/22 din nevoia acută de a avea o formă de reprezentare unitară la nivel de universitate, precum şi de a crea cadrul necesar colaborării dintre studenţii facultăţilor existente.
     Liga Studențească are la bază Statutul Ligii Studențeşti, elaborat de către Preşedintele Ligii în colaborare cu membrii permanenţi ai Ligii, votat cu votul majorității.
Scopul principal al Ligii este reprezentarea, promovarea şi apărarea drepturilor şi intereselor academice, profesionale, sociale şi culturale ale studenţilor din Universitatea „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, elaborarea, desfăşurarea de programe specifice în domeniul formării, instruirii, educării studenţilor.

Obiectivele ligii:

Evenimentele noastre

Urmărește-ne pe rețelele noastre sociale