Rectorului Universității de Stat “B.P. Hașdeu”, domnului Andrei POPA
Prorectorului Universității de Stat “B.P. Hașdeu”, domnului Sergiu CORNEA
Domnule Rector, Domnule Prorector, Prin prezenta, Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative sociale (IDIS) Viitorul invită studenții Universității de Stat “B.P. Hașdeu” să participe la cea de-a doua dezbatere online din seria de discuții dedicate Problemelor (ne)participării tinerilor la vot în cadrul proiectului Promovarea participării tinerilor la procesele electorale din Republica Moldova implementat de IDIS Viitorul prin Programul de granturi pentru organizațiile de tineret 2020 al MECC. Dezbaterea va avea loc pe data de 2 octombrie, cu începere de la ora 15:00, pe platforma Zoom, cu participare Mihaelei Borcoi (CNTM) și a lui Ion Tăbârță (IDIS).
Link-ul la care poate fi accesată dezbaterea este următorul:

Meeting ID:
834 8952 6280.

Link-ul de acces:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcpf-CtrD0oEtTGjZhyN6Um1cS82fzHJVKT
Dezbaterea va putea fi de asemenea urmărită în transmisiune directă pe Facebook, unde participanții vor putea adresa întrebări sau expune puncte de vedere.
Link-ul la care poate fi urmărită dezbaterea este următorul:
https://www.facebook.com/events/1451469915242262/?active_tab=discussion
De asemenea vă rugăm frumos, cu această ocazie, să ne oferiți sprijin logistic în organizarea acestui eveniment prin distribuirea acestei invitații studenților facultăților Universității, cu rugămintea de a îndemna tinerii să participe la aceste discuții ce abordează problemele participării tinerilor la vot.
Vă rugăm frumos să confirmaţi până pe data de 25 septembrie 2020 participarea studenților și/sau personalului didactic la aceste discuții lui Mihai Ţurcanu la adresa mihai.turcanu@viitorul.org sau la numărul de telefon 062098955, precum și în cazul în care aveți nelămuriri cu privire la modalitatea de conectare la discuția din 2 octombrie.
Totodată, vă rugăm respectuos să contribuiți la distribuirea în rîndul tinerilor cu care lucrați a chestionarului pe care îl realizăm în cadrul proiectului menționat și care poate fi completat online, accesînd următorul link: https://forms.gle/UEh8L4gG6Zw17uxS7
Cu stimă, Coordonatorul proiectului, Mihai Țurcanu.

Distribuie pe rețele de socializare:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on email
Email