Invitatie pentru studentii Universitatii BP Hasdeu de participare la dezbaterea ONLINE din 23 octombrie| IDIS Viitorul

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative sociale (IDIS) Viitorul invită studenții Universității de Stat “B.P. Hașdeu” să participe la cea de-a doua dezbatere online din seria de discuții dedicate Problemelor (ne)participării tinerilor la vot în cadrul proiectului Promovarea participării tinerilor la procesele electorale din Republica Moldova implementat de IDIS Viitorul prin Programul de granturi pentru organizațiile de tineret 2020 al MECC.
Dezbaterea va avea loc pe data de 23 octombrie, cu începere de la ora 15:00, pe platforma Zoom, cu participarea Teodorei Panuș (CNTM) și a lui Ion Tăbârță (IDIS).
Meeting ID: 847 7152 3015.
Link-ul de acces: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAqcOitrDgqG9GshUWNSQyM28FkVyuBESn6
Dezbaterea va putea fi de asemenea urmărită în transmisiune directă pe Facebook.
Link-ul la care poate fi urmărită dezbaterea este următorul: https://www.facebook.com/
De asemenea vă rugăm frumos, cu această ocazie, să ne oferiți sprijin logistic în organizarea acestui eveniment prin distribuirea acestei invitații studenților facultăților Universității, cu rugămintea de a îndemna tinerii să participe la aceste discuții ce abordează problemele participării tinerilor la vot.
Vă rugăm frumos să confirmaţi până pe data de 16 octombrie 2020 participarea studenților și/sau personalului didactic la aceste discuții lui Mihai Ţurcanu la adresa mihai.turcanu@viitorul.org sau la numărul de telefon 062098955, precum și în cazul în care aveți nelămuriri cu privire la modalitatea de conectare la discuția din 23 octombrie.
Totodată, vă rugăm respectuos să contribuiți la distribuirea în rîndul tinerilor cu care lucrați a chestionarului pe care îl realizăm în cadrul proiectului menționat și care poate fi completat online, accesînd următorul link: https://forms.gle/
Cu stimă, Coordonatorul proiectului, Mihai Țurcanu

AGENDA Celei de-a treia dezbateri cu tinerii din regiunea de dezvoltare SUD la subiectul „Problemele (ne)participării tinerilor la vot”

Invitatie pentru studentii universitatii din Cahul la dezbaterea online din 23 octombrie

Distribuie pe rețele de socializare:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on email
Email