Invitație la Filmul: Acasă, I My Home

Dragi studenți și masteranzi de la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul Aveți parte de o invitație specială în cadrul Zilelor Europene 2023, oferită de către Uniunea Europeană! Sunteți invitați să vă alăturați la vizionarea gratuită a unui film captivant și inspirațional.
Data și ora proiecției: 16 mai, 2023, ora 11:30.
Locația: Sala Festivă, blocul central de studii.
Acasă, I My Home — un documentar difuzat în cadrul Festivalul de Film și Cultură Europeană 2023.
Film documentar oferit de Ambasada României în Republica Moldova și Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău.
Acasă spune povestea unei familii care a trăit timp de 20 de ani în sălbăticia din Delta Văcărești, până când locul a căpătat statut de zonă protejată — Parcul Natural Văcărești — primul parc urban din România. Timp de patru ani, regizorul Radu Ciorniciuc a urmărit marea aventură prin care a trecut familia Enache: de la o viață în completă armonie cu natura, la traiul plin de provocări din marea junglă urbană a capitalei. pe măsură ce membrii familiei fac eforturi să se conformeze regulilor civilizației moderne, încercând să păstreze în același timp legătura cu natura și armonia dintre ei, apar întrebări legate de locul lor în lume și felul în care poate arăta viitorul pentru fiecare. Radu Ciorniciuc urmărește cu empatie povestea unei familii care luptă pentru acceptare și proprie definiție a libertății.
Nu ratați această șansă de a vă bucura de un film remarcabil și de a celebra împreună cu noi Zilele Europene!

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email