Felicitări Liudmila Chiciuc!

 
Dragi prieteni, Comunitatea academică #USC o felicită cu căldură pe doamna Liudmila Chiciuc pentru obținerea Diplomei de Recunoștință a Academiei de Științe a Moldovei.

Această prestigioasă diplomă i-a fost conferită doamnei Liudmila CHICIUC, doctor în istorie, conferențiar universitar și prorector pentru activitate didactică, calitate și parteneriate de formare profesională la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul.

Cu o carieră dedicată cercetării și educației, doamna CHICIUC a obținut rezultate remarcabile în domeniul istoriei românilor, promovând știința atât la nivel național, cât și internațional.

Această diplomă este o recunoaștere a contribuțiilor semnificative ale doamnei Liudmila CHICIUC în domeniul istoriei și cercetării științifice. Prin munca dumneaei susținută și pasiunea pentru învățare, a avut un impact pozitiv asupra comunității academice și a pregătit numeroase cadre științifice de înaltă calificare.

Cu această distincție, doamna Liudmila CHICIUC intră în rândul celor mai respectați și apreciați cercetători și academicieni din țara noastră.

Suntem mândri de profesorii #USC!

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email