Felicitări absolvenților USC!

Dragi absolvenți,
În numele întregii comunități academice de la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, vă adresăm cele mai sincere felicitări cu ocazia absolvirii ciclului de licență și masterat în anul 2023!
Această realizare semnificativă este rezultatul eforturilor dumneavoastră de-a lungul anilor de studiu a angajamentului și dedicării față de educație și dezvoltare personală.
Absolvirea ciclului de licență sau masterat reprezintă o etapă importantă în parcursul dumneavoastră academic și profesional. Ați demonstrat nu doar cunoștințe solide și competențe specializate în domeniile de studiu, ci și determinare, perseverență și capacitatea de a depăși provocările pe care le-ați întâmpinat pe parcursul acestei călătorii.
Prin absolvire, ați dobândit nu doar o diplomă universitară, ci și o bază solidă pentru a construi o carieră de succes. Suntem mândri să vă numărăm printre absolvenții noștri și suntem convinși că veți aduce contribuții semnificative în domeniile de activitate, aducând schimbări pozitive în societatea noastră.
Transmiteți-ne cu mândrie spiritul universitar pe care l-ați dezvoltat aici și continuați să fiți exemple de excelență, profesionalism și etică în domeniile dumneavoastră de activitate.
Indiferent de ceea ce veți urma în viitor, suntem siguri că veți face Universitatea noastră mândră prin reușitele dumneavoastră și prin impactul pozitiv pe care îl veți avea în lume.
Vă dorim succes în toate aspirațiile și vă încurajăm să continuați să vă dezvoltați și să contribuiți la progresul societății noastre.

Cu cele mai calde felicitări,
Comunitatea academică a Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email