STIMAȚI PROFESORI ȘI DRAGI STUDENȚI!

Astăzi, 01 Septembrie, de Ziua Cunoștințelor Vă adresăm cele mai calde Felicitări cu debutul noului an de studii 2020-2021.

Studenților anului I le urăm Bun Venit și le Mulțumim că au ales Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul pentru ași face studiile. Anii studenției sunt cei mai frumoși dar, în același timp și cei mai responsabili, deoarece trebuie să dați dovadă de multă perseverență pentru a deveni buni specialiști și pentru a vă construi o carieră profesională de succes.

Studenților din ceilalți ani de studii le Urăm succese și realizări cît mai frumoase în continuare.

Noul an de studii 2020-2021 va debuta altfel decît suntem obișnuiți – în format online, dar cu Motto-ul ,, Educația este mișcarea din întuneric spre lumină”  (Allan Bloom).

În contextul situaţiei epidemiologice create din cauza pandemiei de Covid-19 și măsurilor de funcționare a instituțiilor de învățământ superior impuse de autorități, administrația USC vă informează că, începând cu 1 septembrie 2020, activitățile didactice se vor desfășura în format online.

Pentru toți studenții USC, de la toate formele de studii, vor fi organizate ședințe online de iniţiere și informare, fapt despre care veţi fi anunţanţi prin email-ul personal, e-mailul grupei sau prin intermediul altor metode de comunicare.

Orarul activităţilor didactice îl veți putea vizualiza pe pagina web a USC, accesând pagina facultății la care ați fost admis sau vă faceți studiile deja.

Despre condiţiile şi termenele de cazare în căminele studenţeşti ale USC vă vom informa suplimentar.

Distribuie pe rețele de socializare:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on odnoklassniki
OK
Share on email
Email