Doctor Honoris Causa — Ion Solcanu!

Astăzi, în incinta Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, domnului Ion SOLCANU i-a fost conferit titlul onorific de Doctor Honoris Causa al acestei instituții de învățământ.

Profesorul universitar, Dr. Ion Solcanu, un istoric român excepțional și specialist în arta medievală, a primit această distincție în semn de recunoaștere a contribuției sale deosebite la dezvoltarea științei și învățământului superior. Meritele sale remarcabile au influențat pozitiv domeniul academic și au inspirat generații întregi de studenți și cercetători.

Cu această ocazie importantă, marcăm și aniversarea a 25 de ani de la înființarea Universității de Stat «Bogdan Petriceicu Hasdeu» din Cahul, într-o zi cu o semnificație deosebită — Hramul municipiului Cahul, 21 Noiembrie 2023. În această zi unică, recunoaștem și evidențiem activitatea remarcabilă a domnului Ion SOLCANU, care a adus un aport semnificativ la progresul științei și învățământului superior în acești 25 de ani.

Felicitări domnului Ion Solcanu pentru această distincție binemeritată! Mulțumim pentru dedicarea și contribuția dumneavoastră substanțială la dezvoltarea cunoașterii și la formarea viitoarelor generații de profesioniști!

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email