CONCURSUL PLANURILOR DE AFACERI ÎN CADRUL PROIECTULUI ReSTART

În data de 10 octombriee 2019, s-a desfășurat cea de a 2-a etapă a Concursului Planurilor de Afaceri în cadrul Proiectului RESTART (nr. 585353-EPP-1-2017-1-RO-EPPKA2-CBHE-JP, Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in MOLDOVA).
Acest eveniment a fost găzduit de Universitatea Agrară de Stat din Moldova și jurizat de partenerii Europeni ai proiectului, din România, Bulgaria și Slovacia. La acest Concurs fiecare partener a avut de elaborat și prezentat 3 Planuri de afaceri. Echipa Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul a venit cu idei inovatoare în ceea ce privește gestiunea unei afaceri la etapa actuală și au cuprins domeniul antreprenoriatului social, turismului și prestarea de servicii. Acest eveniment este o oportunitate de promovare a ideilor de afaceri a tinerilor masteranzi, precum și un schimb de experiență.
RESTART dezvoltă programe bazate pe internaționalizare, parteneriate strategice și cooperare inovatoare prin învățare digitală. Scopul nostru va integra și moderniza nevoile de antreprenoriat și de învățare digitală a studenților, profesorilor și întreprinderilor locale dintr-o acoperire geografică largă din nordul, centrul și sudul țării Moldovei.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email