Atelier de lucru pe domeniile STEAM și provocările de mediu

Miercuri, 10 mai 2023, în cadrul Facultății de Economie, Inginerie și Științe Aplicate, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“ din Cahul, s-a desfășurat Atelierul de lucru pe domeniile STEAM și provocările de MEDIU cu care se confruntă mediul de afaceri din regiune.
Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului Skills4future – “Developing and improving the STEAM skills of students and teachers for curriculum innovation and sustainable development of higher education institutions and local businesses”, ERASMUS-EDU-2022-CBHE-STRAND-2, și face parte din activitățile destinate modernizării curriculumului la programul de studii „Business și Administrare”(ciclul I, licență) prin integrarea competențelor STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) pe dimensiunile: Economic, Mediu și Social.
La eveniment au participat cadre didactice, studenți și reprezentanții mediului de afaceri, partenerii proiectului și alte organizații cointeresate: Agenția de Mediu Sud, Asociația Producătorilor de Struguri de Masă din Cahul, DRÄXLMAIER Group Cahul, Gospodăria Țărănească Voina Victor, S.R.L. APIVEND, Incubatorul de Afaceri Cahul.
Reprezentanții mediului de afaceri au expus bunele practici aplicate în cadrul întreprinderilor pentru prevenirea poluării mediului înconjurător, utilizarea durabilă a resurselor natural, integrarea agriculturii ce contribuie la o mai bună funcționare a ecosistemului agricol și la un sector agricol prietenos cu clima.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email