Anunțarea rezultatelor finale ale Admiterii la USC. Turul I

Felicitări tuturor candidaților care au reușit să fie înmatriculați la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul (USC) pentru sesiunea de bază a Admiterii 2023!
Comunitatea academică #USC vă urează bun venit și vă felicită pentru succesul dumneavoastră.
Pentru a verifica lista cu numele celor înmatriculați, puteți accesa site-ul oficial al admiterii la adresa https://admiterea.usch.md/ și căutați numele în listele disponibile.
De asemenea, puteți merge direct la sediul Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, blocul central, situat la adresa: mun. Cahul, str. Independenței 1, și verificați lista amplasată pe holul instituției.
Dacă nu ați reușit să depuneți actele în primul tur, există și opțiunea unei sesiuni suplimentare de admitere organizată de USC, care va avea loc în perioada 14-18 august 2023.
Secretul unei cariere de succes constă în alegerea unei specializări potrivite. De aceea, vă încurajăm să alegeți specialitatea care vă reprezintă și să deveniți student la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul.
Alegeți USC și veți avea oportunitatea de a vă dezvolta pe plan academic și profesional într-un mediu educațional de calitate.
Felicitări încă o dată și vă dorim mult succes în cariera voastră universitară la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul!

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email