Admitere USC!

Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul își deschide larg ușile pentru noi studenți și masteranzi!

În perioada 24 iulie- 31 iulie 2023, în cadrul #USC, se va desfășura înscrierea studenților și masteranzilor la concursul de admitere.

De ce să-ți faci studiile la noi?

Ai posibilitatea să îți alegi singur viitorul.
Poți să ocupi un post în concordanță cu nivelul tău de studii, care îți va aduce cu siguranță numeroase beneficii și satisfacție, de la cele de dezvoltare personală, până la recompensa financiară pe măsură.

Ți se deschid noi orizonturi.
În facultate vei avea numeroase oportunități de realizare atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Astfel, poți fi recrutat de firme care oferă job-uri convenabile din toate punctele de vedere.

Te specializezi într-un domeniu
În 3/4 ani studiezi numeroase discipline legate de specializarea aleasă și cunoști aspecte pe care nici nu bănuiai că au vreo legătură cu facultatea la care te afli. Acestă abordare îți oferă posibilitatea să realizezi ceea ce îți place cu adevărat și care e domeniul pe care îl stăpânești cel mai bine – lucruri esențiale în alegerea unui job.

Ai oportunități de a merge în mobilități academice la diferite instituții de peste hotare.
Programul Erasmus+ îți oferă posibilitatea de pleca, pentru a studia sau a face practică în alte țări, pe o perioadă de 3 sau 6 luni. Studenții au șanse mari să obțină burse și să își perfecționeze limba străină, pe care o cunosc, în una din cele 20 de instituiții partenere din cadrul Programului Erasmus+.

Pentru că aici ai posibilitatea să aplici teoria în practică.
Poate ai auzit numeroşi tineri care se plâng de un conţinut scăzut al dimensiunii practice în ceea ce învaţă la facultate. Datorită parteneriatelor şi relațiilor speciale de colaborare pe care le avem cu diverse companii din Cahul şi din regiune, vei putea urma stagii de practică, indiferent ce alegi să studiezi.

Alege specialitatea care te reprezintă și fii student la tine #𝐀𝐂𝐀𝐒𝐀, alege #USC!

Depunerea Dosarului de concurs: 24 iulie — 31 iulie 2023;
Afișarea rezultatelor intermediare: 1 august 2023;
Depunerea de către candidații declarați admiși a actelor în original, semnarea contractelor de studii cu taxă și achitarea taxei de studii pentru semestrul I: 02 august – 04 august 2023;
Anunțarea rezultatelor finale – 07 august 2023.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email