Activitate de conștientizare a subiectului Educație Interculturală pentru părinți

În data de 04.05.2023 în cadrul Proiectului Promovarea şi dezvoltarea educaţiei interculturale (EIC) în formarea iniţială a cadrelor didactice, faza a II-a, a avut loc activitatea de conștientizare a subiectului Educație Interculturală pentru părinți.
Activitate desfășurată în cadrul Școlii Primare „Alexandru Donici” din Cahul, organizată de către doamna Lungu Polina, dr., conf. univ. cu implicarea studentelor: Olteanu Ludmila, studentă, gr.PP-2101 și Hapațuc Valentina, studentă gr.PP-2101
Educația interculturală promovează înțelegerea, respectul și aprecierea pentru diferite culturi, limbi și credințe. Aceasta ajută la reducerea prejudecăților și stereotipurilor și promovează un sentiment de comunitate și identitate.
Educația interculturală îi ajută și pe elevi să-și dezvolte abilitățile de care au nevoie pentru a reuși într-o lume din ce în ce mai globalizată.
Echipa universitară de implementare a proiectului, prin activitățile propuse, diseminează experiența acumulată pe dimensiunea EIC.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email