A PATRA SESIUNE DE INFORMARE A GRUPURILOR ȚINTĂ ÎN CADRUL PROIECTULUI RESTART

În data de 27 mai 2019, în Blocul A, Piața Independenței 1, sala 227, în cadrul activităților proiectului ,,Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in Moldova” a avut loc cea de a Patra Sesiune de Informare al Grupurilor Țintă. La acest eveniment au participant studenții de la ciclul II, de la Facultatea de Științe Umanistice și Pedagogice și de la Facultatea de Economie, Inginerie și Științe Aplicate.
Scopul sesiunii a constat în informarea masteranzilor de la alte programe de studii superioare de master despre oportunitățile de predare și învățare inovatoare susținute de proiectul RESTART.
Amintim, că în cadrul Universității de Stat „B.P. Hașdeu” din Cahul se derulează proiectul ,,Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in Moldova” cu acronimul ReSTART.
Acest proiect ,,Reinforce entrepreneurial and digital skills of students and teachers to enhance the modernization of higher education in Moldova” este finanţat de programul european ERASMUS + KA2 – Capacity Building in the Field of Higher Education, începând cu 15 octombrie 2017, pe parcursul a 3 ani.
Obiectivul general al proiectului ReSTART este de a extinde beneficiile și a spori impactul curriculumului antreprenorial asupra studenților și cadrelor științifico-didactice prin valorificarea experienței avansate în domeniu.
In particular, la Universitatea de Stat „B.P. Hașdeu” din Cahul vor fi modernizate 6 cursuri universitare la programul de master – Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor.

Distribuie pe rețele sociale:

Facebook
Twitter
LinkedIn
OK
Email