Hot news:

Stdenții USC au sărbătorit BALUL BOBOCILOR 2016

Joi, 3 noiembrie 2016, în incinta sălii de festivități a Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, studenții cursului I au fost întruniți în competiție pentru câștigarea titlului Miss și Mister Bobocel 2016 . În concursul, care a fost compus din trei probe, printre care o probă de improvizație, propusă de către organizatorii acestei competiții și anume Liga studenților USC, au fost antrenate 9 echipe de Bobocei. După o luptă asiduă a fost identificată echipa câștigătoare-Grupa D-1601, care a luat premiul mare și vor reprezenta Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul la competiția Boboceilor organizată la nivel Național în data de 17 noiembrie 2016 la Chișinău.

\r\n

Balul Bobocilor USC- este o activitate extracurriculară, anuală, care întrunește în competiție studenții anului I. Această activitate ajută studenții să se cunoască reciproc, să treacă mai ușor peste perioada de tranziție de la elev la student și permite profesorilor curatori să-și vadă studenții din alt punct de vedere.

\r\n

Balul Bobocilor USC-ediția 2016 a fost organizată de către Liga Studenților USC, în colaborade cu administrația și decanatele facultăților USC.

\r\n

aici poti vedea mai multe fotografii de la Balul Bobocilor USC-2016

Share links: