Universitatea de Stat "Bogdan Petriceicu Hasdeu" din Cahul

Stimați profesori, dragi studenți !

          Iată că închidem ultima filă din cartea anului 2020. A fost un an cu bune și rele, cu urcușuri și coborâșuri; un an dificil din considerentul că am fost „loviți” de valul pandemiei, dar noi am demonstrat că putem trece peste toate provocările, că putem fi echilibrați, loiali, empatici în grija și durerea semenilor noștri.

          Demersul științifico-didactic în lumea virtuală nu ne-a „umbrit” competențele, abilitățile și altruismul în rolurile reușit exercitate: manageri, profesori, studenți, etc.

          Acum, la hotarul dintre ani, gândurile noastre se îndreaptă către anul 2021. Este o nouă pagină și ne dorim să o completăm cu schimbări fericite, cu reușite academice, cu noi cercetări științifice.

          În mare măsură, succesul, comfortul psihologic al studenților depinde și de activitatea corpului academic profesoral; în această formulă de reciprocitate, rezultă și dezvoltarea armonioasă a fiecăruia din noi.

          Să demonstrăm și mai departe bunătate și omenie în relațiile cotidiene, să ne iubim și să ocrotim familiile, să creștem adevărați profesionaliști !

 

LA MULȚI ANI !!!