Hot news:

Ziua europeană Antitrafic la USC

UNIVERSITATEA DE STAT „B.P.HASDEU” DIN CAHUL FACULTATEA DE DREPT Şl ADMINISTRAŢIE PUBLICĂ a Organizat un Seminar Ştiinţifico-Practic dedicat- ZILEI EUROPENE DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA TRAFICULUI DE FIINŢE UMANE.

Seminarul a avut loc în incinta Universităţii de Stat Bogdan Petriceicu Hasdeu din Cahul, sala Grigorie Vieru, vineri 25 octombrie 2019 ora 12.00;

Formatori: • Ciudin Vitalie – Procuror-şef interimar al Procuraturii Raionului Cahul; • Jitariuc Vitalie – Comisar-şef, Inspectoratul de Poliţie Vulcăneşti, IGP al MAI; Cara Mihail – Procuror în cadrul Procuraturii Raionului Cahul. Seminarul a avut drept scop sensibilizarea şi informarea auditoriului despre fenomenul traficului de fiinţe umane şi consecinţele acestuia.

Ziua Europeană de luptă împotriva traficului de fiinţe umane a fost fixată în anul 2007, ca urmare a recomandării Parlamentului European şi Comisiei Europene.Acest demers a fost considerat un pas important întreprins de Comisia Europeană în contextul asumării pe termen lung a angajamentului de a preveni şi combate traficul de fiinţe umane.

ziua antitrafic 2 ziua antitrafic1

DSC_0013 DSC_0014 DSC_0016 DSC_0017

Share links: