Hot news:

SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂR ȘTIINȚIFICE „MEMORIE LOCALĂ. MEMORIE NAȚIONALĂ”

1Studenții de la specialitatea Istorie și Teria Educației: Zaharia Dumitru (IEC 1501), Velev Andrei (IEC 1501), Frangopol Cătălina (IEC 1501), Șeremet Daniela (IEC 1601), însoțiți de Ion Ghelețchi, dr. conf. univ., au participat în perioada 27- 28 noiembrie 2018, la Sesiunea Naţională de Comunicări Ştiințifice „Memorie Locală. Memorie Națională”, parte integrantă a PROGRAMULUI NAȚIONAL DE ANIVERSARE A CENTENARULUI ROMÂNIEI PE ANUL 2018 AL MUZEULUI BRĂILEI „CAROL I” și a PROGRAMULUI CADRU AL MANIFESTĂRILOR CULTURAL – ARTISTICE CARE SE ORGANIZEAZĂ ÎN JUDEȚUL BRĂILA ÎN ANUL 2018 acțiune științific desfășurată în sediul Muzeului Brăilei „Carol I”, din Brăila.
Pe lângă sesiunea de comunicări științifice studenții mai sus-menționați, au vizitat Mănăstirea Măxineni, iar pe data de 28 noiembrie au avut deosebita plăcere de a participa și la un Concert Simfonic din incinta Teatrului „Maria Filotti” din Brăila.
Pe această cale studenții Universității de Stat ,,B.P.Hașdeu” țin să aducă mulțumiri MUZEULUI BRĂILEI „CAROL I” în special, domnilor Ionel Cândea, membru correspondent al Academiei Române și domnului Costin Croitoru, dr. conf. univ., care mai mereu fac posibile participările studenților și profesorilor la astfel de manifestații. Sperăm ca această colaborare să devină una cât mai îndelungată și cu diverse activități organizate în comun.
Frangopol Cătălina, IEC 1501
Velev Andrei, IEC 1501

2 3

Share links: