Hot news:

Programul de Granturi Mici

Programul de Granturi Mici este o iniţiativă a Fondului pentru Tineri Cahul, creat în cadrul Asociației Perspectiva și are drept scop să sporească implicarea tinerilor din comunitate în rezolvarea problemelor cu care aceştea se confruntă prin acordarea suportului financiar în cadrul unor proiecte care vor contribui în mod direct la îmbunătăţirea calităţii vieţii tinerilor. Partenerii programului sunt Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova și Primăria Municipiului Cahul.

Perioada de aplicare este 26 martie – 21 aprilie, ora 23:59.

BENEFICIARII GRANTURILOR

Beneficiarii de granturi pot fi: Grupuri de Iniţiativă formate din tineri cu vîrsta 15-25 ani. Grupurile trebuie să fie formate din minim 3 tineri. Pot fi depuse cereri de finanţare pentru granturi în valoare de pînă la 10 000 lei. Granturile vor fi acordate pentru implementarea proiectelor orientate spre susţinerea activităţilor tinerilor din comunitate desfăşurate în 2 domenii prioritare:

* domeniul ecologie ( protecţia mediului)
* domeniul asigurarii drepturilor sociale ale tinerilor

Este important ca proiectele să:

* Aducă un beneficiu comunităţii

* Permită obţinerea unor rezultate clare, vizibile

* sa dezvolte parteneriate locale

* sa include si activitati de dezvoltare a tinerilor, nu doar lucrari de constructii si reparatie.

Vor fi finanțate doar 50% din cheltuielile echipament și mobilier, restul vor fi acoperite din alte surse. Este nevoie de scrisoare de confirmare a contributiei.

Dacă ai o idee de proiect și dorești să o pui în aplicare, atunci e foarte simplu:
Citește Ghidul Solicitantului de Finanțare: https://bit.ly/2U00dbt
Completează Formularul de aplicare: https://bit.ly/2TwJfwi

”Programul de Granturi Mici 2019, Ediția a VI – a” este coordonat de Asociația Obștească Perspectiva cu suportul Fundației Est-Europene din sursele acordate de Suedia, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul.

Propunerile de proiect însoțite de process verbal de constituire a grupului de inițiativă se depun la sediul A.O. Perspectiva – Oficiul Postal, partea administrativ et. 2, str. Republicii 17, of. 40 sau pe adresa de email –programdegranturimici2019@gmail.com
Telefon de contact: Nicolae 060779700 / Diana 068048480

Share links: