Hot news:

Lecție publică la USC

În data de 29.10.2019, ora 11.00 în sala centrului German de Cultură și Informare. Doamna Daphne Büllesbach va susține o lecție publică pentru studenții facultății de Drept și Administrație Publică.

Daphne Büllesbach este manager principal al Alternativelor Europene, precum și directorul biroului din Berlin al organizației active a societății civile la nivel european, care cercetează și promovează politica și cultura transnațională.

De asemenea, este co-curator al Festivalului de Politică, Artă și Cultură Transeuropeană (Madrid 2017, Belgrad 2015). Se interesează de evoluţiile democratice în Europa și lărgirea democraţiei europene pentru a deveni un spațiu comun, social, solidar și liber. Se angajează să creeze o rețea durabilă a promotorilor societății civile din Europa și pledează pentru o legătură constantă între nivele locale și transnaționale.

Recent a publicat cu colegii meterialul intitulat: Shifting Baselines of Europe: perspective noi dincolo de neo-liberalism și naționalism în editura transcript. A studiat științele sociale și politice la Londra, Paris și Cambridge.

Share links: