Hot news:

ÎNFIINȚAREA FILIALEI CAHUL A CLUBULUI DE ISTORIE “EXCELSIOR”

2Clubul de Istorie “Excelsior” reprezintă o asociație a tuturor celor pasionați de istorie din mun. Tecuci, în special, fiind implicați tineri și elevi ai școlilor locale. Scopul Clubului este de a răspândi istoria, cultura, tradițiile, personalitățile marcante, dar și studierea istoriei locale.
În data de 21 martie curent, Clubul de Istorie „Excelsior” din Tecuci, a trecut Prutul deschizând o filială la Universitatea de Stat „B.P.Hașdeu”. Actul de constituire a filialei a fost semnat de managerul Muzeului de Istorie “Teodor Cincu” Tecuci, prof. Viorel Burlacu și de pro- rectorul universității, Sergiu Cornea, dr conf.univ.
Coordonatorul filialei a fost desemnat studentul anului III al grupei Istorie și Educație Civică din cadrul Facultății de Științe Umaniste și Pedagogice, Dumitru Zaharia, care se va ocupa de activitățile clubului în cadrul Universității.
Din acest grup cultural-educativ pot face parte elevi și studenți ai instituțiilor de învățământ care sunt pasionați de istorie ori doresc să cunoască istoria într-un mod direct, participativ.

Sergiu Cornea, dr. conf. univ.
Ion Ghelețchi, dr. conf. univ.

3

1

Share links: