Hot news:

DE LA „ERASMUS” LA „ERASMUS +”: O POVESTE DE 30 DE ANI

În data de 18 mai 2017 a avut loc evenimentul De la „Erasmus” la „Erasmus +”: o poveste de 30 de ani dedicat Programelor Uniunii Europene pentru instituțiile de învățămînt superior în cadrul Palatului Repubilicii. La eveniment au participat beneficiari ai Programului Erasmus+, studenți, profesori, reprezentanții instituțiilor de învățământ superior, reprezentanți ai Guvernului Republicii Moldova și alte instituții relevante. În cadrul evenimentului aniversar au fost expuse cele mai de succes proiecte Erasmus+ implementate în cadrul universităților din Moldova.

            USC a prezentat proiectele implementate cu implicarea angajaților universității și studenților, cum ar fi:

  • proiecte de consolidare a capacităților – EANET; TEACH ME; ELEVATE, PBLMD;
  • proiectele de mobilitate din cadrul programului ERASMUS MUNDUS și Erasmus+.

            Invitații de onoare ai evenimentului au fost Pavel FILIP, Prim-Ministru al Republicii Moldova, Pirkka TAPIOLA, ambasador, șef al Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Claudia MELINTE, Coordonator Național Erasmus+ în Republica Moldova.

            Pe parcursul evenimentului s-au demonstrat spoturi publicitare, s-au dus discuții prticulare și în grup despre reusitele programelor și/sau proiectelor, s-au distibuit materiale promoționale.

Share links: